Cégünkről

Szakértőként fenntartható élettereket teremtünk a gondoskodó és előrelátó igényes emberek számára.

Az AVORIS büszke nemzetközi hátterére és az ingatlan ágazatban szerzett kiterjedt tapasztalataira. Az évek során átláthatóságunk, megbízhatóságunk és alapos tudásunk tett minket másoktól megkülönböztethetővé. Új standardok alkalmazása és a kivételes minőség fémjelzi munkánkat.

Örömmel jelentjük be, hogy megjelenünk a magyar piacon is – ami igazán izgalmas fejlemény, hiszen a főváros, Budapest, Európa egyik legmozgalmasabb és legfigyelemreméltóbb városa. Magyarországon igen aktív és egyre bővül az a társadalmi réteg, amely igényes lakhatási lehetőségeket keres olyan közegben, amely a szabadságérzetet ötvözi az elégedettséggel, legyen szó új épületekről, felújításokról vagy akár loft átalakításokról.

 

Örömmel állunk az ilyen új kihívások elébe, és szívesen elégítjük ki ügyfeleink legkifinomultabb igényeit is.

Csáki Györgyi

Irodavezető
close

Györgyi Csáki

Irodavezető

Györgyi sokoldalú, nyitott és pozitív ember - ez teszi különösen alkalmassá a pozíció betöltésére a budapesti irodában. Kommunikáció szakos diplomája van, továbbá pénzügyi intézményekben szerzett sokéves tapasztalattal rendelkezik a marketing és a PR területén. Mindezeken túl kiváló szervező és rajong az életterek kialakítása és a belsőépítészet iránt. Nagyon örülünk döntésének, hogy ezentúl tehetségét az AVORIS Kft-nél kamatoztatja! Irodavezetőként a napi munkamenetet irányítja majd és együttműködik a marketing és PR ügynökségeinkkel.

Schnellinger Sylvia

ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ
close

Sylvia Schnellinger

ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ

Sylvia iskolai évei alatt nyelveket tanult. Azonban a „gyakorold és tanuld” módszernek köszönhetően a pénzügy területére került, ahol végül sok évig egy nemzetközi ingatlanvállalatnál volt felelős Kelet-Európáért, több más feladat mellett. Ezzel az értékes tapasztalattal és hatalmas energiával most az AVORIS kelet-európai irodáinak létrehozásában vesz részt, olyan szervezeti struktúrát építve, amely segítséget nyújt számunkra abban, hogy sikeres és összehangolt projekteket indítsunk útjukra Ausztria határain kívül.

Roosblad Ravi

ÜGYVEZETŐ partner
close

Ravi Roosblad

ÜGYVEZETŐ partner

Ravi nemzetközi ízt csempész az AVORIS-ba. Hollandiában született, Londonban tanult, és prominens ingatlanvállalatoknál dolgozott Amszterdamban, Münchenben és Bécsben. Most csapatunkat irányítja, teljes gőzzel keresi az új üzleti lehetőségeket és területeket. Ravi az AVORIS ügyvezetést ellátó tagja Magyarországon, aki az összes projektet professzionálisan koordinálja, személyes varázsát is kihasználva.

Ugyan Tamás

Projekt manager
close

Tamás Ugyan

Projekt manager

Tamás ingatlanprojektjeink irányításáért felel: a tervezés kezdetétől az építkezésen át egészen az ingatlan befejezéséig és átadásáig. Az AVORIS csapat projektmenedzsere csaknem két évtizedes tapasztalattal rendelkezik az iparágban. Szakértelme és nyitott, elkötelezett személyisége garantálja számunkra a gördülékeny építkezési folyamatokat. Ezen túlmenően az új projektek értékelésével is támogat bennünket az akvizíciókban.

Jelenlegi projektekBefejezett projektek
Kérjük, engedélyezze a GoogleMaps-et a cookie-k beállításokban, hogy a térkép megjeleníthető legyen. Cookie-k beállítások megnyitása