Budapest hív: tetőteraszok és egyéb helyek

Április végén meghívtuk osztrák kollégáinkat, hogy megmutassuk magyarországi projektjeinket, és együtt ünnepeljük meg történelmünk első jelentős mérföldkövét: a Szív utcai bérházunk legmagasabb pontjának elérését. A nap sütött, és ez volt az egyik első gyönyörű tavaszi nap - egyszerűen tökéletes!

A program röviden:

A program Bécsben kezdődött: Vonatozás az utolsó feladatokkal - sétálás a pályaudvartól a gyönyörű budapesti irodáig – pezsgős fogadtatás apró falatokkal - transzfer és a "Villa Roses" projekt megtekintése - folytatás az Ó utcai építési terület megtekintésével és frissítés a helyi teraszkertben - transzfer a "Green Heart" projektbe, ahol végül a tetőteraszon, a naplementében zajlik a közös ünnepség.

Tartson velünk ezen az úton...

Levél utca

A budai oldalon található Villa Roses felújítási projektünk a villanegyed közepén helyezkedik el, melyet pompás házak és buja kertek jellemzenek. A Duna partja mindössze egy negyedóra séta távolságra található.

 

 

Projektinformációk & állapot

  • 5 tágas és fényárban úszó lakás kerül kialakításra, mindegyik saját szabadtéri területtel. A ház saját mélygarázsában 7 gépkocsi parkolhat.
  • Április végén megkezdődtek az átalakítási munkák és az értékesítési tevékenységek.

Ó UTCA

Annak a csendes utcának a neve, amelyben új épületünk egy üres telken épül fel, azt jelenti, hogy "régi" - egy igazán sármos ellentét. Kevesebb, mint 2 perc sétára vagyunk a budapesti Operaháztól és a híres Andrássy úttól.

 

Projektinformációk és állapot:

  • 17 lakás, 1 üzlethelyiség és 8 mélygarázs épül.
  • Amíg a kivitelezési tervezés folyamatban van, addig a szomszédos bár kertvendéglőként használja a szabad telkünket, ahol felfrissülhetünk.

SZIV UTCA

A Green Heart új építésű projektünk Budapest belvárosában, a Westendtől, a Hősök terétől és a Városligettől mindössze 10 perces sétára, egy csendes egyirányú utcában található.

 

Projektinformációk & állapot

  •  22 körülbelül 60 m²-es lakás és 22 parkolóhely kerül kialakításra a ház saját mélygarázsában.
  • Elérte a ház legmagasabb pontját. Ezt ünnepeltük a buliban. Jelenleg a fűtési, hűtési, szellőztetési, villamos és padlókészítési munkálatok folynak.

És
aztán...

Este néhányan hazatérnek, míg a legtöbben maradtak egy budapesti éjszakára, elfogyasztottunk egy finom vacsorát a Kioskban, felfedeztük a klubéletet, másnap pedig a várost. Csodálatos volt megosztani örömeinket és sikereinket a mindig támogató osztrák kollégáinkkal! Reméljük, a jövőben még több ilyen lehetőség lesz!

Fotos & Renderings: AVORIS

Mehr Infos: AVORIS Ungarn & AVORIS Real Estate