Budapest 2. kerület Rózsadomb Levél utca új építésű lakás
Még 3
elérhető lakás 104-162 m² méretekben, mélygarázsban megvásárolható parkolóhelyekkel

A Villa Roses egy minden igényt kielégítő luxus villa apartmanház, mely a kiemelt Rózsadomb negyed csendes utcájában található. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően tökéletes választás gyermekes családok számára, vagy a zöldebb külvárosi környezetre vágyóknak. A közvetlen közelben magániskolák, éttermek, üzletek, teniszpályák, parkok és túraútvonalak állnak rendelkezésre.

A villában öt prémium apartman található, mindegyikhez kiterjedt kültéri terület tartozik. Az épület alagsorában 7 db parkolóhely található, elektromos töltéshez szükséges előkészítéssel. Ezen kívül minden lakáshoz egy tároló helyiség, közös kerékpártároló, valamint a gépészeti és elektromos helyiségek találhatók itt. A pinceszintről lift vezet a felsőbb szintekre.Villa Roses

Budapest 2. kerület Rózsadomb Levél utca új építésű lakás

Zöldövezet központi elhelyezkedéssel

Leparkolván a Levél utca 4. szám előtt, mintha nem is 10 percnyire lennénk a belvárostól. Ahová a tekintet ellát zöldben vagyunk. Ősfás kertek, dimbes dombos lankák. Autóval gyakorlatilag perceken belül eljuthatunk a mindennapi élethez szükséges helyszínekre, a Mamut Bevásárló központ 5 percre van az épülettől. Az ingatlan tömegközlekedéssel is egyszerűen és gyorsan megközelíthető, erre járnak a 91, 191, 291 jelű buszok, melyekkel mind Buda, mind pedig a Pesti oldal főbb csomópontjai rövid időn belül elérhetőek.

 

Budán lakni világnézet – vallotta Márai Sándor

Rózsadomb azon kivételes helyek közé tartozik, melynek neve nem csak a helyszínt jelenti, hanem egy prémium és luxus életstílushoz kötődő fogalmat.

Az épület 1994-ben épült, a környék építészeti hangulatát leginkább a századfordulón emelt eklektikus villák és lakóépületek határozzák meg. A Villa Roses egy 1096 m2-es kerítéssel körülvett telken található, ahol az épület körül rendezett, örökzöld növényekkel, ősparkkal övezett kert található.

 

A 2023-as felújítás során emeletenként több lakást megszüntettünk. A Villa Roses jelenleg a földszinten egy nagy lakásból, az első emeleten két lakásból, a második emeleten egy nagy lakásból, valamint a harmadik emeleten egy nagy lakásból és egy tetőtérből áll. Elrendezését tekintve a nagy apartmanok 3 hálószobásak és 3-5 teraszosak. Az apartmanokat nagyvonalú terek, szellős elrendezés, természetes megvilágítás és prémium minőségű lakberendezési anyagok jellemzik.

Mutass többet

Jellemzők

Villa Roses: Tények & számok

 

Vonzó lakások a zöld környezetben

 • A Villa Roses Budapesten a II. kerületben, a Levél utcában található, kisvárosias lakóterületen. Az épület Rózsadomb klasszikus, kertes-villás negyedében helyezkedik el. A környék építészeti hangulatát zömében a századforduló idején épült eklektikus villák, lakóépületek határozzák meg.

 

Közösségi tér

 • A villaépület egy 1096 m²-es zárt telken található, melyen 359 m² nagyságú közös kertet használhatnak a lakók.

 

Környezetbarát közlekedés

 • Kapcsolat a közösségi közlekedési hálózathoz
 • Kerékpárosbarát környezet megfelelő kerékpártárolókkal
 • Mélygarázs parkolóhelyek elérhetőek elektromos töltőállomás kiépítéséhez szükséges betáp kábel előkészítéssel a későbbi bővítéshez

 

Hosszú távú fenntarthatóság és életminőség

 • Innovatív, környezetbarát energia koncepció (hőszivattyúk, mennyezeti-és fal fűtés, hűtés)
 • Jól átgondolt, a helyszínhez illeszkedő zöldterület-koncepció
 • Kikapcsolódási lehetőségek közvetlenül az otthon közelében

 

Mikor mi történik?

 • Az átépítés kezdete: 2023. április
 • Az épület műszaki átadása: 2023. november
 • A lakások értékesítésének kezdete: 2023. Q3-Q4
 • A lakások megtekintése: előzetes időpontegyeztetéssel folyamatosan

 

A projekt egy pillantásra

 • Háromszintes többlakásos ház 940 m² lakótérrel, 290 m² kiszolgáló területtel (garázs, tárolók) valamint 413 m² magán és 359 m² közös használatú kerttel.
 • 2-5 szobás lakások egy 3 emeletes, tetőtér beépítésű épületben, középen lévő lépcsőházzal és lifttel.
 • 5 prémium lakás 57-162 m²-es alapterülettel, tökéletes alaprajzokkal, ideálisak családoknak gyermekekkel és minden korosztály számára, akik aktívak és szeretik a természet közelségét.
 • Minden lakás rendelkezik tágas szabadterületekkel: a földszinten saját kert és fedett teraszok, az emeleteken erkélyek és teraszok.
 • Magas minőségű lakóterek modern kényelemmel, a városhoz közel, a zöld övezetben.

 

A létesítmény részletei

 • Előkert, felszíni biciklitároló, kerti szeméttároló, magán-és közös használatú kert.
 • Gépkocsitárolás a pinceszinten meglévő garázsban 7 hellyel, elektromos töltőállomás kiépítéséhez szükséges betáp kábel előkészítés a későbbi bővítéshez.
 • Kerékpártárolók a mélygarázs szintjén, továbbá a ház elején a kerti szeméttároló mellett.
 • Tárolóhelyiségek, gépészeti-és elektromos helyiségek a pinceszinten.
 • Minden lakás, valamint az közösségi és szabadterületek akadálymentesen megközelíthetőek.

 

A lakások részletei

Magas minőségű anyagok használata az építészetben és kivitelezésben, márkatermékek és porcelánburkolat a fürdőszobákban, mosógép- és szárítógép csatlakozó; elektromos és vízellátás a privát kültéri területen.

Az ablakok Internorm KF-410 (home pure) az emelő-tolóajtók Internorm KS-430 típusúak, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel készülő, műanyag-alu szerkezetű nyílászárók világosszürke színben. Az otthonok megfelelő árnyékolásáról Schlotterer zsalúzia gondoskodik. A tetőtérben korszerű Velux GLU MK06 0064 felső kilincses, középen billenő tetőablak került. A lakások bejárati ajtaja HÖRMANN THERMO46, biztonsági ajtó.

 

Burkolatok

A lakások új padlóburkolatot kapnak: vizes helyiségekben a padozat és fal 140 cm magasságig Mirage Norr, míg a falak 140 cm fölött Marazzi Lume kerámia lapból burkoltak. A lakás többi helyiségében Befag Nordic szalagparketta emeli a lakás meleg hangulatát.

A lakások teraszai, erkélyei WPC burkolatot kapnak. A gyalogos járda nyílthézagos Semmelrock térkő burkolattal készül. A bádogos és fémszerkezetek a nyílászárók színével megegyezően kerülnek kialakításra.

 

Melegvíz

A lakások használati melegvíz ellátását a hőszivattyús rendszerre kapcsolt 500 literes (lakásonként) indirekt fűtésű HMV tároló biztosítja, melyek a gépészeti helyiségbe kerültek. Beépítésre került egy-egy 3kW-os elektromos fűtőszál is a tárolókba. A fűtőszál a hőszivattyú üzemzavara esetén képes a tároló felfűtésére.

A melegvízhálózattal azonos nyomvonalon cirkulációs hálózat is készült lakásonként. A cirkulációs szivattyúk időprogramról vezéreltek.

 

Fűtés és Hűtés

Fűtési és hűtési igény fedezésére levegő/víz lakásonkénti hőszivattyús rendszer létesült. A beltéri egységek a pincei gépészeti térben, míg a kültéri egységek a telek ÉNY-i sarkában a telekhatárhoz közel a közös kertrészben kerültek elhelyezésre. A tervezett berendezések „H” tarifás mérőről üzemelnek lakásonként, az áramszolgáltató előírásai szerint. A fűtési csúcsok biztosítására, valamint üzemzavar esetére a hőszivattyúkba rásegítő elektromos fűtés van gyárilag beépítve.

A lakásokban mennyezet fűtés-hűtést terveztünk. Alaphűtésként nedves rendszerű mennyezethűtés tervezett. A hűtési szempontból szükséges helyeken kiegészítő hűtésként burkolatos fan-coil került.

A vizes helyiségekben elektromos padlófűtés kerül beépítésre, valamint elektromos törülköző szárítós radiátor (Arazzo Design Whiteline). Az elektromos padlófűtéshez (BWF) helyiségenként termosztát és padlóhőfok szenzor került telepítésre.

 

Projektpartnerek

Mutass többet

Lakáslista

NoMéretTerasz/KertLakás állapotaÁrLakás állapota:Letölthető dokumentumok:Leírás:Share:
Apartman Grandiflora - földszint 149.67 m2 477.36 m2 Kérésre Most érdeklődjön Letöltés pdf

teraszok 6 m² + 35,25 m² + 6,11 m² + privát kert kb. 430 m²

Budapest 2. kerület Rózsadomb Levél utca új építésű lakás
Apartman Fallstaff - 1. emelet 104.03 m2 18.53 m2 Kérésre Most érdeklődjön Letöltés pdf

teraszok 2,69 m² + 6,29 m² + 9,55 m²

Budapest 2. kerület Rózsadomb Levél utca új építésű lakás
Apartman Polyantha - 1. emelet 57.21 m2 15.95 m2 Eladott Letöltés pdf

teraszok 9,54 m² + 6,41 m²

Budapest 2. kerület Rózsadomb Levél utca új építésű lakás
Apartman Alba - 2. emelet 162.17 m2 34.48 m2 Kérésre Eladott Letöltés pdf

teraszok 2,69 m² + 6,29 m² + 9,55 m² + 9,54 m² + 6,41 m²

Budapest 2. kerület Rózsadomb Levél utca új építésű lakás
Apartman Centifolia - 3. emelet 177.76 m2 26.09 m2 Kérésre Most érdeklődjön Letöltés pdf

teraszok 2,69 m² + 23,40 m²; 

Budapest 2. kerület Rózsadomb Levél utca új építésű lakás

Ajánlatkérés

Örülünk, hogy érdeklődik a „Villa Roses” iránt.
A kapcsolatfelvétel érdekében az alábbi információkat kérjük Öntől:AVORIS Hungary Kft.
T: +3614268088
office@avoris.hu